Полъх за промяна

Тя целува сякаш жонглира с горещи факли

„Тя целува сякаш жонглира с горещи факли.
Знаеш ли колко устни е запалвала, докато се научи“

Навън е студено и ветровито, а стаята в хотела е малка и много топла..
Лежим един до друг, после ти се навеждаш над мен и ме целуваш така страстно, че почти спирам да дишам…Устните ти са меки и нежни, косата ти гъделичка рамото ми..
Ухаеш на хубаво и чисто…Тялото ти се притиска до моето и кожата ми настръхва..
Усещам колко бързо бие сърцето ти…Както и моето… Целуваме се, докосваме се…ненаситно…Ръцете ти ме галят, после се преплитат с моите...
Твой съм…неусетно си влязла под кожата ми, приютила си недоверчивото ми сърце и си го направила свое.. Слушам те как дишаш. Плъзвам пръсти по гърдите ти и усещам как набъбват от ласките ми. Омекваш като горещо стъкло в ръцете ми…Езикът ми докосва ъгълчетата на устните ти, после се впива в тях. Простенваш и ми отвръщаш, като ме захапваш леко. Мъничка и крехка си и се страхувам, че ако те прегърна по-силно, ще те нараня.
Мислите ми са някакъв водовъртеж от усещания, аромати и желания.
Ароматът на парфюма ти ме подлудява. Телата ни са плътно едно върху друго и се движим в синхрон. Искам да запомня всяка секунда от днес. Начинът по който отмяташ косата си и тя се спуска като водопад по голия ти гръб, полуотворените ти устни, нежната ти кожа.
Затварям очи и ти се отдавам. Напълно. Разголвам не само тялото, но и душата си пред теб.
В един момент ми минава мисълта, че може би за последен път правя любов с теб...
Искам да се насладя на всяка минута.. отдавам се на горещата вълна от усещания и страст.. Искам те, любов моя.. Утре ще мисля за всичко останало. На кого му пука за утре..