Полъх за промяна

Играта

Прегърнах я и усетих как се отпуска в ръцете ми. Започнах да разкопчавам блузата ѝ. По дяволите, толкова много копчета. Дръпнах рязко и едно от копчетата изхвърча.
Сутиенът ѝ... Очаквах да е с бял сутиен. Нямаше! Бях изненадан! Понякога я дразнех, че големите гърди пречат на секса и тя се сърдеше. Сложих ръцете си върху тях.
Мислех си за нея, сънувах я. Не беше нещо особено. В изражението имаше някаква тъга, което ме дразнеше. Но най-много от всичко се страхувах, да я гледам в очите. Когато ме погледнеше имаше хиляди звезди в тях.
Усещах погледа ѝ и едвам се сдържах. Кожата ѝ...беше бяла, нежна, прозрачна. Гърдите ѝ-с форма на праскови. Потърсих някакъв дефект- дясната беше малко по-голяма от лявата. Плъзнах ръка между тях. Докоснах я по бенката над пъпа. Тя ме докосна по горната устна. Откопча горното копче на ризата ми. Умно момиче- бях започнал да се задушавам. После още едно копче, и още едно. Съвсем леко ме бутна и аз политнах назад. Тя се засмя. Аз не устоях и погледнах очите ѝ. Нощното небе беше там.
После беше по –лесно. Не помня, как нейните дънки изведнъж се озоваха на земята. Бикините ѝ...Този път познах-бяха бели, прозрачни, с бродирана жълта роза, която подчертаваше, че няма никакви косми.
-Обърни се- едвам смънках.
Дупето ѝ също беше с форма на праскова. Краката ѝ-бяха фини и гладки. Имаше златист мъх, който на светлината от прозореца блестеше. Забелязах, че имаше белег на левия крак. Тя плъзна ръцете по тялото си и бикините паднаха.
Дръпнах я към себе си. Беше топла и влажна. По дяволите...още бях с боксерките си. Докосна ме...очите ми се затвориха, предчувствайки мигът.
Тогава тя ме целуна. Отворих очи и я погледнах изненадано. Звездичките танцуваха закачливо. Тогава разбрах. Малкият ми приятел спадна. Развиках се:
-Това е само игра. Знаеш правилата. Защо ме целуваш?
В очите ѝ вече имаше дъжд.