Полъх за промяна

сцена

Винаги започва с целувка, нежна целувка по устните. Устните се докосват леко. Те знаят нещо ще се случи. Вътрешността на тялото започва да трепери, трепети като вълни удрящи брега. Първо малки вълни и всяка следваща расте и завършека й е все с по- гръмък звук в брега. И ето сега тя лежи  на леглото, а той е върху нея, целува лицето й с кратки и почти без пауза целувки. Тя е със затворени очи, с полу отворена уста, в очакване да стане една плът с мъжа на мечтите си. Той докосва гърба й, започва да движи ръце по контурите на тялото й. Тялото й започва да се движи енергично като в ритъм на танц. Тя го обръща с ръце, докосва врата му, целува го, помирисва го, иска да запомни миризмата на кожата му. Чувства се като избягала кошута от врага в неговите обятия, готова е да бъде себе си, уязвима, натурална, пламенна. Готова е да покаже най- дълбоките места на душата си, да изрази сексуалността си, да не се срамува от желанията си или от голотата си.

Той енергично движи ръце по гърдите й. Първо ги докосва нежно, сякаш иска да нарисува формата им с молив, след това ги притиска силно, като животно тук що уловило жертвата си, все едно тези гърди са негово притежание, той има власт над тях. На нея й харесва, харесва й мисълта да бъде притежавана, мисълта че тя ще бъде ключа за неговата душа, че ще се открие една сексуална природа, чистота и пълнота. Тя също движи ръцете си енергично по целият му гръб, докосва лицето му, очите, захапва нежно устните му. Целувките вече са страстни, езиците им се гонят като малки сърни в полята, понякога той гони нея, или тя гони него.

Дрехите вече не са нужни, те са като граници между тях. С бързи движения на ръцете , те се разсъбличат един друг, вече не им пука за тези покривала, които покриват тяхната природа.  Те искат да се отърват от тях, като ненужна вещ.Той й помага тя да си съблече блузата, смъква панталона заедно с бельото й, захвърля го на страна, със затворени очи. След това той сам сваля панталона си и ляга върху нея, за да усети топлината на тялото й. Тялото й стене, в очакване, тя вече усеща  неговата интимност движейки се по бедрата й. Краката й сами се отварят, толкова естествено, той продължава да целува лицето й. Прокарва език по цялото й тяло, докосва повърхността на клитора й, усеща косъмчета по ръцете си от допира на нейните интимни части. Харесва му, той е консервативен тип, винаги му е допадало натуралната женска красота, така както Бог е създал.

Сега той се подготвя, да докосне нейната душа със своята.  При първото проникване, целият й стомах изтръпва, резултатът е дълбока въздишка от дълбините на удоволствието. Те са едно, станаха една плът, движат се в синхрон, той сякаш свири на нейното тяло, все едно свири на китара. Движенията са бавни и плавни, това е пълна наслада и за двамата, страстта е задоволена, желанието е сито. Това е върховен момент, те вече знаят че принадлежат един на друг, че са се предали един на друг в дух, душа и тяло.  От бавните движения, той започва да ускорява, желанието расте, точката на кулминация нараства. Чувството на глад, за по- силно усещане, прави двамата да се притискат по- силно един към друг. Тя впива нокти в гърба му, той движи тялото й все по- бързо и по- бързо. Усеща се дъхът му като пръхтящ кон върху лицето й. Удовлетворяващо чувство изпълва вътрешността й, знаейки че тя е в основата, да задоволи неговото желание.  Удоволствието и насладата е толкова голяма, че тя усеща замаяност, все едно е дрогирана, тялото й е извън нейният контрол. То реагира като отговор на фино задоволяване на нейната мистична природа, тя сега е свободна, тя е непобедима, тя е недостижима, тя е на връхната точка на наслада.

Нежният романс започнал в началото, нежните любовни ласки, целувки и докосвания сега вече са  жадни целувки, груби, силни движения, с единствена цел, тези две души да вкусят от собственото си удоволствие. Най- перверзните им фантазии, сега достъпа е отворен за изпълнението им.

Това е финала на това съединяване, той би продължил, но усеща нейното тяло е готово, да споделят това върховно усещане едновременно. Той се сгромолясва върху нея с потно тяло, продължавайки да я целува енергично. Нейното тяло се отпуска, краката й бавно се смъкват към леглото, със затворени очи, няма мисли, няма картини в ума й. Тя едва сега може да чуе звука на тишината. Пълна тишина, сякаш никога не е било. С отпуснати тела, те вече знаят,  че тя е плът от плътта му. Тя се чувства жена, гали лицето му, усмихва се нежно.Той е отпечатал името си на нейното сърце, тя е като маркирана територия, притежание само за него.

Те лежат голи на това легло, вплетени тела едно в друго, светът за тях не съществува. Те са света, това бе техният завет бъдейки една плът за вечността.